Skip to main content
Homepage » Over ons

Over ons

Over ons

Safety Speakers is een samenwerking van een aantal safety professionals die een goed verhaal kunnen vertellen over veiligheid. Een modern, bewezen en menselijk verhaal. Onze sprekers hebben hun thuisbasis in Nederland, VS, Engeland, Frankrijk, Australie & Griekenland en we zijn over de hele wereld actief.

Wil je ook spreker worden bij Safety Speakers? Stuur een mail naar info@safetyspeakers.nl of neem contact op via whatsapp.

De cijfers spreken voor zich.

6

Verschillende klanten

10

Sprekers

95

Tevredenheidsscore

Onze visie

Onze visie op veiligheidsmanagement is gericht op het borgen van succesvolle uitkomsten. Incidenten zijn een natuurlijk gevolg van de complexiteit van het systeem. Wanneer er wordt afgeweken van de regels is dat in onze optiek eerder  een aanleiding om de situatie te analyseren dan een overtreding. Wij stellen ons oordeel uit en trachten te begrijpen hoe het werk werkelijk wordt gedaan, vooral wanneer de doelen tegenstrijdig zijn en de middelen schaars.

Hierom kiezen bedrijven voor ons.

Meerdere talen

Online of live

Voor ieder budget

Uitstekende dienstverlening

Onze sprekers

Wij bieden ervaren en deskundige sprekers aan met een duidelijke en actuele visie op veiligheidsmanagement. Ze zijn prikkelend, beeldend en overtuigend, en combineren hun eerstehands-praktijkervaringen met de nieuwste wetenschappelijke inzichten. Boek ze nu voor een lezing, workshop of als dagvoorzitter. De meeste van onze sprekers beheersen zowel het  Nederlands als het Engels.

Sluit je aan

We zijn op zoek naar ervaren sprekers met een moderne visie op veiligheid en solide ervaring in de praktijk, óf met een overtuigend wetenschappelijk profiel.

Wil je ook spreker worden bij Safety Speakers?

We zijn op zoek naar ervaren sprekers met een moderne visie op veiligheid en solide ervaring in de praktijk, óf met een overtuigend wetenschappelijk profiel.

Chat openen
Stuur ons gerust een bericht via WhatsApp voor meer vragen of informatie over onze sprekers